4.8 / 5
4.8/5

Tweewegklep vloerverwarming

De Honeywell tweewegklep is in meerdere situaties toepasbaar en biedt de mogelijkheid om de verwarming in de verschillende vertrekken optimaal te regelen. Ook is de afsluiter geschikt voor het bereiken van optimaal comfort bij stadsverwarming. In combinatie met onze draadloze kamerthermostaat kun je, in geval van stadsverwarming, de kamertemperatuur perfect regelen. Bovendien is de tweewegklep te combineren met onze 24 volt pompschakelaar, zodat er geen energieverspilling plaatsvindt.

Regelset tweewegklep

Wanneer je kiest voor een zoneregeling, dan wordt het huis verdeeld in verschillende comfortzones. Een regelset met tweewegklep wordt op een strategische plaats in de retourleiding gemonteerd. De set zorgt ervoor dat elke comfortzone zelfstandig op temperatuur geregeld kan worden met een eigen thermostaat. Voor de regeling kan elke 24V Honeywell thermostaat worden gebruikt.

Bij stadsverwarming wordt de set in de aanvoerleiding van de stadsverwarming aangebracht. Ook hier kan elke 24V aan/uit Honeywell thermostaat worden gebruikt voor de meest nauwkeurige temperatuurregeling.