Ervaringen

 Een jaar geleden hebben Marco en zijn collega bij ons de vloerverwarming aangelegd. Dit bevalt ons erg goed. Omdat de vloerverwarming warmte bleef geven heb ik Marco gebeld, dezelfde dag kwam hij langs. Wat echt erg fijn was. Marco en zijn collega hebben alles gecheckt. Het probleem bleek niet in de vloerverwarming te zitten. Echt super qua klantvriendelijk en service gerichtheid. 

Lisette Stofregen

Via mijn broer ben ik terechtgekomen bij verwarmde voetjes. Zij hadden goede ervaringen en dus was ik benieuwd. Ik wilde ook wel warme voetjes.

Vanaf het eerste moment is er sprake van een goede klik met Marco en collega Arina. Ze zijn heel geduldig met me geweest, vanwege de velen vragen. Los van de kwaliteit (vakkundigheid) waardeer ik het meedenken enorm. Vanwege vloerverwarming op meerdere verdiepingen werd er creativiteit gevraagd om alle verdelers/ leidingen op elkaar aan te laten sluiten. Uiteindelijk super tevreden met het werk en service. Absoluut een aanrader. En nogmaals bedankt voor jullie geduld.

Dhr. Resida

Zoals beloofd zouden we nog een recensie afgeven over de vloerverwarming die door jullie bij on sis gelegd.
Onze verwachtingen qua service zijn overtroffen!Vloer van ca. 60 m2, die we er zelf eerst uit hebben moeten halen.
Omdat je zag dat ons materiaal niet optimaal was heb je je eigen materiaal uitgeleend en wat handige tips gegeven.
Door het aanwezige één-ring verwarmingssysteem was het niet eenvoudig om de vloerverwarming goed werkend te krijgen.
Daarvoor zijn jullie – zonder probleem – nog meerdere keren voor teruggekomen en steeds blijven meedenken in het oplossen.
Het heeft dus wat voeten in de aarde gehad (letterlijk en figuurlijk), maar we zijn hartstikke blij met de nieuwe vloer en vloerverwarming.

Bas & Mirjam, Nieuwerkerk aan den IJssel

Marco en collega’s zijn echte vaklui en zeer klantgericht. Wat extra gootjes frezen om bekabeling later weg te werken geen probleem.
Afspraak is afspraak. Er wordt aangepakt en doorgewerkt totdat het af is en het aansluitende werk volgens planning kan worden uitgevoerd.Er was nog een kleine aanpassing nodig en die werd weer vakkundig uitgevoerd. Marco is zeer goed beschikbaar en bereikbaar om bij vragen je te woord te staan en te helpen. Ruim een jaar geleden zag ik hem elders in de wijk aan de gang en toen had ik al door dat dit een goed bedrijf is. Inmiddels genieten we van onze vloerverwarming.

Zeer aan te bevelen. Marco en collega’s bedankt!

Peter en Loes

Ongeveer 1,5 week voordat de verbouwing bij ons van start ging belde ik dit bedrijf. Ik kreeg marco aan de lijn en legde ons verhaal uit. Hij stond meteen voor ons klaar. Arina heeft netjes de afspraken ingepland en dit was allemaal top en super duidelijk.
Marco levert goed werk af. Netjes betrouwbaar en op tijd. Ook de nazorg is perfect. Hier waren er wat dingetjes die nog aangesloten moesten worden/vervangen. Marco staat voor je klaar met zijn professionaliteit. Overleggen via berichtjes echt niets is te gek.
Als wij ooit nog eens iemand aan vloerverwarming moeten helpen dan sturen wij ze zeker door naar dit bedrijf. Zo onwijs blij met de geleverde vloerverwarming en de service! 😄😁 niets is te veel gevraagd en alles wordt geregeld! Wij hadden niet beter durven wensen.

Ga zo door!

Voor zo ver ik kan beoordelen zit het er goed in. Moest helaas wel even stoppen met het opstart protocol ivm leggen PVC.

Wat een superfijn bedrijf! De vloerverwarming is vakkundig en perfect aangelegd. Ook zeer servicegericht: op mijn verzoek zijn twee verwarmingsbuizen iets omgelegd, zodat deze uit het zicht zijn; geweldig!
Overweegt u vloerverwarming, dan beveel ik u Verwarmde Voetjes van harte aan!

Marco en zijn mannen zijn een fantastisch team. Leveren snel en net werk voor een eerlijke prijs maar zijn bovenal uitzonderlijk servicegericht.

Een klein roestplekje werd snel opgepakt en netjes opgelost. En een (achteraf) verkeerde verdeler wordt gewoon vervangen door de heren. Dergelijke ondernemingen vindt je helaas vandaag de dag niet zoveel meer, maar Verwarmde Voetjes is de positieve uitzondering.

Daarnaast is Marco vrijwel altijd bereikbaar of belt snel terug en neemt alle tijd om je uitleg te geven.

Een dikke tien en een warme aanbeveling voor een ieder die vloerverwarming nodig heeft!

De communicatie met dit bedrijf was super goed. De offerte was snel aangeleverd. Vragen stellen kan altijd. Dit bedrijf geeft een vertrouwd gevoel. Uitvoerders waren stipt op tijd! Meelevend, meedenkend, accuraat, zeer vakkundig. Marco en collega hebben uitstekend werk geleverd. Ze gebruikten een machine die door het keihardste beton sleuven trekt. Klasse! Petje af! en Chapeau!

Ik kan iedere en het bedrijf Verwarmde Voetjes van harte aanbevelen.

C.T uit Vlaardingen

Top bedrijf! Na 4,5 jaar probleem met een roestende klepunit o.i.d. (heb er niet zoveel kijk op). Onderdeel was niet meer te koop. Marco rustte niet voordat hij er tóch nog een had gevonden. Onder (wel heel lange) garantie de boel weer gefixed. Ga zo door!

Jan Mostert

Super service! Belde op een zaterdagmiddag op met de vraag of Marco bereid was te helpen met ons vloerverwarming (aangelegd door anderen). Zonder twijfel vroeg hij om foto’s en nog geen 15 minuten later en telefonisch overleg kreeg hij het nieuwe systeem wél werkend 😍 Top service, kan niet anders zeggen. Bedankt!!

Jordy van den Bergh

Ik raad iedereen Verwarmde Voetjes aan. Marco heeft me goed en snel geholpen. Top service!