4.8 / 5
4.8/5

Klantervaringen

5/5
" Een jaar geleden hebben Marco en zijn collega bij ons de vloerverwarming aangelegd. Dit bevalt ons erg goed. Omdat de vloerverwarming warmte bleef geven heb ik Marco gebeld, dezelfde dag kwam hij langs. Wat echt erg fijn was. Marco en zijn collega hebben alles gecheckt. Het probleem bleek niet in de vloerverwarming te zitten. Echt super qua klantvriendelijk en service gerichtheid."
Lisette Stofregen
"Via mijn broer ben ik terechtgekomen bij verwarmde voetjes. Zij hadden goede ervaringen en dus was ik benieuwd. Ik wilde ook wel warme voetjes. Vanaf het eerste moment is er sprake van een goede klik met Marco en collega Arina. Ze zijn heel geduldig met me geweest, vanwege de velen vragen. Los van de kwaliteit (vakkundigheid) waardeer ik het meedenken enorm. Vanwege vloerverwarming op meerdere verdiepingen werd er creativiteit gevraagd om alle verdelers/ leidingen op elkaar aan te laten sluiten. Uiteindelijk super tevreden met het werk en service. Absoluut een aanrader. En nogmaals bedankt voor jullie geduld."
Dhr. Resida
"Zoals beloofd zouden we nog een recensie afgeven over de vloerverwarming die door jullie bij on sis gelegd. Onze verwachtingen qua service zijn overtroffen!Vloer van ca. 60 m2, die we er zelf eerst uit hebben moeten halen. Omdat je zag dat ons materiaal niet optimaal was heb je je eigen materiaal uitgeleend en wat handige tips gegeven. Door het aanwezige één-ring verwarmingssysteem was het niet eenvoudig om de vloerverwarming goed werkend te krijgen. Daarvoor zijn jullie – zonder probleem – nog meerdere keren voor teruggekomen en steeds blijven meedenken in het oplossen. Het heeft dus wat voeten in de aarde gehad (letterlijk en figuurlijk), maar we zijn hartstikke blij met de nieuwe vloer en vloerverwarming."
Bas & Mirjam
"Marco en collega’s zijn echte vaklui en zeer klantgericht. Wat extra gootjes frezen om bekabeling later weg te werken geen probleem. Afspraak is afspraak. Er wordt aangepakt en doorgewerkt totdat het af is en het aansluitende werk volgens planning kan worden uitgevoerd.Er was nog een kleine aanpassing nodig en die werd weer vakkundig uitgevoerd. Marco is zeer goed beschikbaar en bereikbaar om bij vragen je te woord te staan en te helpen. Ruim een jaar geleden zag ik hem elders in de wijk aan de gang en toen had ik al door dat dit een goed bedrijf is. Inmiddels genieten we van onze vloerverwarming. Zeer aan te bevelen. Marco en collega’s bedankt!"
Peter en Loes