4.8 / 5
4.8/5

Verwarmde Voetjes

Sinds juni 2013 is Verwarmde Voetjes een feit. Na jaren voor een werkgever te hebben gewerkt, ging ik de uitdaging aan om zelfstandig te gaan werken. Nu al bijna een 10 jarig bestaan. Verwarmde voetjes is gespecialiseerd in de aanleg van vloerverwarming en toekomstbestendige vloerverwarming als voorbereiding op de toekomst waarin we duurzaam zijn.

Wij zijn een klein bedrijf en hebben onze service en kwaliteit als eerst op ons lijstje staan. Daarnaast bieden een betaalbare vloer tegen een uitmuntende kwaliteit.

Wij denken met u mee om voor u de meest geschikte verwarmde vloer te krijgen.
Wilt u vloerverwarming op krimpnetten, ingezaagd, op een houten ondervloer (fermacell) of toekomstbestendige vloerverwarming als voorbereiding op de warmtepomp dan bent u bij Verwarmde Voetjes aan het goede adres.

Uw vloer zal stofvrij worden gefreesd en daarnaast  hanteren we een all-in prijs, dus geen verassingen achteraf.

WIJ DENKEN MET U MEE!

Lekker Warm Vloerisolatie

Dit is ons 2e bedrijf, gespecialiseerd in vloerisolatie.

Welk product het beste bij u past hangt af van de staat van uw kruipruimte. Deze komen we dan ook graag bekijken en geven u dan daarna het juist advies. De keuze voor vloerisolatie of bodemisolatie hangt af van de kruipruimte die onder uw woning zit en uw situatie. Veel huizen hebben een kruipruimte, waar u via een kruipluik onder de vloer kunt komen. Beide zorgen ervoor dat u meer energie bespaart doordat de warmte beter binnenblijft.

Wilt u weten wat voor uw situatie de beste oplossing is? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en eventueel een vrijblijvend gesprek in te plannen bij u thuis.

Andrea en Marco